Vállalati hitel

A vállalati hitelkonstrukció a kis- és közép vállalkozások fejlesztésére, előre nem látható eseti kiadásokra, éven belüli, vagy akár beruházások megvalósítására hosszútávú kiadások finanszírozására szolgál.

Kis- és közép vállalati hitelek

2010.01.05. 20:17 | Vállalati hitel | Szólj hozzá!

Címkék: hitel vállalati hitel vállalati beruházás

A vállalati hitelkonstrukció a kis- és közép vállalkozások fejlesztésére, előre nem látható eseti kiadásokra, éven belüli, vagy akár beruházások megvalósitására hosszútávú kiadások finanszírozására szolgál. A különböző vállalati hitelfajták közül választva, esetleg több terméket kombinálva, lehetősége van finanszírozási hátterének optimális megteremtésére.

A vállalati hitelhez jutás minimális feltételei:

• legalább két éve végzik tevékenységüket,
• éves nettó árbevételük az utolsó lezárt pénzügyi évben 5 millió forint felett volt,
• legalább egy bejelentett alkalmazottal rendelkeznek

Vállalati hitel fajták:

Folyószámla hitel - Rövidtávú likvidációs problémak kezelésre
Forgóeszköz hitel - Árukészlet finaszírozása
Beruházási hitel - Ingatlan vásárlás, ingatlan fejlesztés, gép- vagy termelőeszköz beruházás
Faktorálás - Kibocsájtok, elfogadott számlák meghitelezése
Lízing - Ingatlan, géplízing

Vállalati hitel tanácsadással időt és fáradtságot takarítunk meg önnek a hitelképességi vizsgálattal. Az egyes gazdasági ágazatok felmérése alapján ismerjük az adott ágazatra jellemző, leggyakrabban jelentkező hiteligényeket, így felkészültünk a legkülönfélébb finanszírozási konstrukciókra.

Továbbá vállaljuk a teljes körű ügyintézést, így Önnek nem kell felesleges köröket futnia a pénzintézeteknél, hanem zavartalanul folytathatja tevékenységét! Vegye fel a kapcsolatot pénzügyi tanácsadónkkal, hogy tudjunk segíteni Önnek!

A bejegyzés trackback címe:

https://vallalatihitel.blog.hu/api/trackback/id/tr211649880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása